Cine suntem?

Noi suntem ADACONI, echipa creativă, cea care produce papetărie ce aduce bucurie!

„Drumul spre viziunea noastră și trăirea valorilor nu ar fi posibile fără o echipă care crede în ele. Secretul este comunitatea ADACONI (noi îi spunem familie) în care fiecare „rotiță” este importantă și prețuită și este mult mai mult decât un simplu angajat: este PARTE DIN VISUL CARE NU AR EXISTA FĂRĂ EA. Vă mulțumesc tuturor! și … mergem mai departe!” – Mircea Neiconi, Director General Adaconi.

Înființată de către Mircea Neiconi în 1991, compania Adaconi s-a dorit a fi împlinirea unui vis despre o afacere definită pe câteva valori importante, după care funcționează și în prezent:

  • Integritate – Suntem determinați să aliniem cât mai mult cu putință ceea ce gândim cu ceea ce spunem și cu ceea ce facem.
  • Excelență – Suntem determinați să fim cei mai buni în distribuția de birotică și papetărie, investind în echipă, produsele și clienții noștri.
  • Respect – Suntem determinați să fim receptivi la nevoile și așteptările angajaților și partenerilor noștri, încercând să facem tot ceea ce depinde de noi pentru succesul lor.

Ce ne dorim?

Misiunea noastră este de a promova articole de bază și idei de creativitate, importând și distribuind o gamă variată de produse de papetărie, birotică, artă și hobby creativ.

Prin intermediul acestui blog dorim să îți stârnim imaginația, oferindu-ți o gamă largă de produse, informații, surse și imagini de inspirație artistică necesare în activitățile creative.

Ținta înaltă, de a deveni o firmă multinațională, clădită pe valori la fel de înalte, nu poate fi atinsă fără o echipă de oameni, care înțeleg și trăiesc valorile.

Ce îți oferim?

Găsești branduri cu personalitate puternică, simpatice și jucăușe, gândite de o echipă de români pentru români. Ele oferă artă și culoare, transformând arta în joacă!

Firma colaboreză cu 1.500 firme, distribuind peste 2.400 de produse sub propriile branduri și peste 1.200 de produse în exclusivitate pe piața din România. Deținem depozite pentru vânzare en-gros în câteva colțuri ale țării: București, Cluj, Hațeg, Iași și Timișoara, magazine proprii în Hațeg și Timișoara, dar ne poți găsi și în magazinele partenere din toată țara.

Mediul online și rețelele de socializare sunt la îndemâna oricui, de aceea investim în brand awareness și în relația cu clienții, încercând să fim aproape de tine și de nevoile tale. Poți arunca un ochi pe site-ul nostru DACOmag unde găsești peste 3000 de produse pentru diverse categorii și preferințe.

Suntem atenți la detalii și ne place să te suprindem de fiecare dată:

  • Stocuri mari – nu va mai trebui să cauți în alte magazine și să aștepți reînnoirea stocurilor produselor tale preferate. Îți oferim siguranța că acestea sunt aproape de tine și că poți să le ai în momentul în care ai nevoie.
  • Livrare rapidă – produsele comandate îți vor ajunge la ușă în maxim 48 ore. Nu va trebui nici să te deplasezi și nici să aștepți prea mult, ci doar să te bucuri de ele.
  • Experiență din 1991 – în cei peste 30 de ani de existență am acumulat experiență în anticiparea nevoilor tale, astfel încât lansăm periodic noi produse originale și de calitate care așteaptă să le încerci.

Suntem deschiși propunerilor care vă aduc… BUCURIE. Nu promitem că le îndeplinim, promitem că ne străduim.

Dacă ai ajuns până aici faci și tu parte din povestea noastră, iar pentru asta îți mulțumim!

Similar Posts